Актьорът , когото гледаме като хирурга Боян в сериала на

...
Актьорът , когото гледаме като хирурга Боян в сериала на
Коментари Харесай

Пенко Господинов: Без белезите и без миналото си сме нищо

Актьорът, който гледаме като хирурга Боян в сериала на bTV „ “, показа в „ Тази заран “ за преподавателската си работа по време на пандемията и за предизвикването да си партнира в сериала със брачната половинка си.

„ При всички случаи оказва помощ, когато играеш с човек, който познаваш добре. С годините креативното ни партньорство със брачната половинка става все по-пълноценно. Сериалът се снима интензивно, дневно се вършат 15-20 подиуми и би трябвало да отидеш с теоретичен текст. Вечер у дома си оказваме помощ за ученето на разговорите “ – призна Пенко Господинов, който в „ Белези “ за първи път е дружно на екран със брачната половинка си.

Той добави, че без белезите и без предишното си сме нищо.

„ Опитваме се да излезем от тази внушаемост, в която живеем толкоз години, да се оправим с груповия травматизъм. Изкуството е отговор на живота, то е длъжно да сервира с по-ясни очертания това, което ни е мъчно да осмислим в живота “ – разяснява артистът.

За него последната година е странна и спорна, само че и доста пълноценна в нравствен смисъл.

„ Ние, актьорите, би трябвало да работим на няколко места, с цел да се устояваме. Имахме потребност от сходен стоп, в който да осмислим цялата тази въртележка. Аз съм набожен и считам, че тази пандемия е едно предизвестие за всичко, което не сме създали, а е трябвало да свършим. Да разделим светлината от тъмнината, положителното от злото. Това време ни бе обещано, с цел да погледнем вътре в себе си, да осмислим полезностите. Трябва да се върнем към смисъла на думите “ – показа Пенко Господинов.

Според него няма по какъв начин артисти да се образоват онлайн. Нужна е процедура, както при лекарите и други специалности. Като учител той е употребявал онлайн срещите на първо място за теоретична подготовка и е благополучен, че към този момент може да работи със студентите си на сцената.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР