Актьорът казва, че е забравял дори собствения си телефонен номер

...
Актьорът казва, че е забравял дори собствения си телефонен номер
Коментари Харесай

25 чаши кафе на ден и само риба тон – драстичното отслабване на Силвестър Сталоун

Актьорът споделя, че е забравял даже личния си телефонен номер

Ако следите постоянно новините за кинопродукции у нас и по света, сте добре осведомени, че актьорите би трябвало да минават през разнообразни трансформации, с цел да влязат в обувките на стремежи персонаж. Някои от тях се учат да пеят и танцуват, други да приказват с друг акцент, трети напълняват, а има някои, които фрапантно отслабват.

Едни от най-видните образци за смяна в тежестта за роля са Матю Макконъхи за „ Клубът на купувачите от Далас “ и Хоакин Финикс за „ Жокера “. И двамата споделят, че е било същинско предизвикателство да следват прецизни диети, които в огромната си част са били формирани от дълги интервали на недояждане. Хоакин даже признава за съществени последствия от режима си, в това число нарушено психологично здраве и проблеми с организма.

Друг артист, извървявал същите стъпки като сътрудниците си нагоре, е Силвестър Сталоун. Той основава един от най-емблематичните персонажи на екран – Роки Балбоа, характеризиращ се с непобедима ръка и голяма мъдрост в областта на спорта. Въпреки че боксьорът е един от най-силните герои в киноиндустрията, за Сталоун не е било по никакъв начин елементарно да влезе във форма за ролята.

„ Пиех по 25 чаши кафе дневно, когато снимах „ Роки 3 “. Цялата ми закуска се състоеше от две доста дребни бисквити от овесени ядки и кафяв ориз, допълнени от 10 чаши кафе, тъй като желаех да подкрепям подкожните мазнини на 2,8% “, споделя Сталоун пред Wall Street Journal за прецизната си диета през 1982 година.

Режимът на артиста обаче бил толкоз ограничаващ, че повлиял на паметта му. „ Забравях даже телефонния си номер. Ядях единствено риба звук. Паметта ми беше къса, съвсем я нямаше “, спомня си в този момент Сталоун за претърпяното. Допълва, че е страдал от доста разнообразни физически и душевен последствия, само че счита, че идеята си е заслужавала всичко, през което е минал.

В момента Слай изцяло е отказал кафето, тъй като осъзнал, че не му въздейства добре. Що се отнася до закуската, брачната половинка му Дженифър Флавин се грижи за здравословното меню. „ Закуската ми се състои от авокадо, четири яйца, котидж сирене, три късчета любеница и грозде “, разкрива той.

Флавин и Сталоун, които за няколко месеца минаха през опит за бракоразвод и събиране още веднъж, сега описват за живота си в риалити предаването „ Семейство Сталоун “. В епизодите вземат участие още трите им дъщери – София, Систин и Скарлет, които постоянно се майтапят с татко си по отношение на работната му нравственос и облеклото му за фитнес.

„ Тренирам по всевъзможен метод – с ленти за глава, с бомбе, с каубойска шапка, с цел да ги развличам “, споделя Сталоун. По думите му, по този метод поддържа нещата по-свежи и разнородни вкъщи, тъй като тренировките във фитнеса са му скучни, защото е самичък.

Както диетата, по този начин и тренировките на Слай доста се разграничават от тези, които е следвал по времето, когато е бил Роки Балбоа. „ От постоянното повдигане на тежести се насочих към тренировки с ластици и въжета. В момента по-скоро това е моята терапия. Опитвам се да употребявам разнообразни уреди, с цел да движа тялото и мускулите си “.

Заради множеството екшън филми, в които е трябвало да прави разнообразни каскади или да се бие на боксовия кръг, Сталоун е минал през пет интервенции на гърба, две на раменете, три на врата и две на коленете. Въпреки компликациите, артистът е безапелационен, че гледа на живота с усмивка и чака всеки идващ ден с оптимизъм.

„ Не би трябвало да се критикуваш или да се депресираш. Светът го прави задоволително и поради теб. Почини си. Не е елементарно, само че в случай че няма комизъм, няма по какъв начин да продължим да живеем “, поучава Слай.

Източник:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР