Актьорът Жерар Депардийо написа отворено писмо, за да отхвърли твърденията

...
Актьорът Жерар Депардийо написа отворено писмо, за да отхвърли твърденията
Коментари Харесай

Жерар Депардийо: Да нараня жена е все едно да ритна собствената си майка в корема

Актьорът Жерар Депардийо написа отворено писмо, с цел да отхвърли изказванията за полово принуждение, в които го упрекват.

Френската звезда сподели, че " в никакъв случай, в никакъв случай съм малтретирал жена " и че " пострадването на жена би било като да ритна личната си майка в корема " .

Депардийо беше упрекнат в обезчестяване преди две години, откакто актриса на към 20 години сподели, че е била нападната от него два пъти в дома му през 2018 година

По-рано тази година френски уебсайт разгласява изказвания на 13 други дами, които са работили с Депардийо. Дамите показали пред уеб страницата, че и споделиха, че са станали очевидци на неуместна непосредственост и жестове.

Преди това Депардийо отхвърли всички обвинявания против него посредством юрист, само че в този момент приказва непосредствено в писмо, оповестено във Le Figaro.

Писмото е озаглавено „ Най-накрая желая да ти кажа моята истина “.

„ Една жена пристигна в къщата ми за първи път, вървеше леко, качи се в стаята ми по лично предпочитание. Тя споделя, че е била изнасилена. Върна се повторно. Между нас в никакъв случай не е имало насила или насилие ", написа артистът. 

Gerard Depardieu writes open letter in French newspaper to deny rape claims
— Liz V (@ShoreEJV)
Първоначалното следствие против 74-годишния артист беше прекъснато през 2019 година заради липса на доказателства, само че по-късно беше обновено.

Жената, която споделя, че е била изнасилена, Шарлот Арнулд, се отхвърли от анонимността си и зави пред френските медии, че е минала през " живия пъкъл " след хипотетичното обезчестяване.

Тя също споделя, че хипотетичното неуместно държание на Депардийо на снимачната площадка е добре известно в промишлеността.

В писмото си артистът сподели, че постоянно е " прекрачвал граници " на снимачната площадка, " с цел да се посмее ", само че че в никакъв случай не е имало желание да нарани някого.

Парижкият прокурор към момента проверява изказванието за обезчестяване и Депардийо не е в ареста.

Актьорът е измежду най-известните звезди на Франция, популярен с филми като Cyrano De Bergerac и ean de Florette - както и с холивудските хитове Green Card и The Man In The Iron Mask.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР