Актьорът, изиграл ENZO в един от най-гледаните сериали на всички

...
Актьорът, изиграл ENZO в един от най-гледаните сериали на всички
Коментари Харесай

Майкъл Маларки с концерт в София

Актьорът, изиграл ENZO в един от най-гледаните сериали на всички времена идва в София за концерт и събитие, отдадено на хитовата продукция на 21 ноември
Майкъл Маларки, звездата от "Дневниците на вампира " с концерт в София

Роден в Бейрут, Майкъл Маларки приключва лондонската Академия за Музика и Драматично изкуство.

Кариерата му на артист стартира с основни функции в постановки по драми на Тенеси Уилиамс и Юджийн О’Нийл. Ключов артист е в трупата на Британския Национален Театър в Лондон, до момента в който не стига до огромния екран и ролята си на Лоренцо в паметната телевизионна продукция „ Дневниците на вампира “.

Паралелно с кариерата си на артист, Майкъл Маларки се занимава интензивно с композиране на музика, като през 2014 излиза първото му ЕР „ Feed The Flames”, последвано от „ Knots” през 2015. Първият му студиен албум „ Mongrels “ излезе на бял свят на 8 септември 2017 - а българската аудитория ще може да му се наслаждения онлайн на 21 ноември в Sofia Live Club.

„ Mongrels е албум за промяната на сезоните, безусловно и преносно. Той е странствуване през дебрите на въображението на Майкъл, борещо се с разкъсващите го вътрешни стихии, само че в това време постоянно търсещо смисъла зад непостоянството в това странствуване. “

Наслаждавайки се на проучването на по-тъмната страна на своята природа в устрема си да откри успокоение с нея, Маларки употребява своите открития, трансформирайки ги в музикални композиции, комбиниращи блус и инди фолк със запленяващи вокали.

"Голяма част от това, за което става въпрос в албума, е цялата тази битка с тези противоположни сили вътре в нас. Двойствения темперамент на човешкото и животинското” - споделя самият Michael Malarkey, който ще се качи на сцената на SOFIA LIVE CLUB на 21 ноември и без подозрение ще завоюва без изпитание сърцата на публиката с невероятното си театрално наличие и омагьосващ глас.

Източник: elle.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР