Актьорът Иво Аръков попадна в инцидентна ситуация, която се разиграла

...
Актьорът Иво Аръков попадна в инцидентна ситуация, която се разиграла
Коментари Харесай

Иво Аръков се блъсна в паркирана кола, обвини потърпевшия, а хората в мрежата полудяха

Актьорът Иво Аръков попадна в инцидентна обстановка, която се разиграла в центъра на София. Аръков се блъснал в паркирана кола и в резултат на това счупил лявото й огледало, описа самият той в Инстаграм.

Според него повода за случилото се е лидерът на ударената кола, тъй като не е била компактно залепена за бордюра. По думите му начина, по който е паркирал може да се асоциира със заглавието на една пиеса на Достоевски (вероятно, имайки поради заглавието " Идиот " ). След като се появил на мястото, самият пострадал от ПТП-то пък се възмутил от Аръков и забележките му за метода на паркиране, като се обърнал към него с думите: " Търсиш под вола теле! ".

Актьорът изброи и няколко неща, които не би трябвало да се вършат, когато се случи случай: първо - не би трябвало да се реагира прочувствено, второ - би трябвало да оставим индивида попаднал в тази обстановка да се извини и последно - абсолютно хладнокръвно да преценим кой е отговорен.

Иво Аръков изясни, че въпреки всичко изпитва виновност за случилото се и приключи своя монолог с това, че в тази обстановка би заплатил на индивида вредите, само че бързо се отказал от това.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР