Актьорът Ивайло Захариев стана голям любимец на всички жени, благодарение

...
Актьорът Ивайло Захариев стана голям любимец на всички жени, благодарение
Коментари Харесай

На крилете на любовта: Ивайло Захариев и годеницата му и тяхната рецепта за щастие

Актьорът Ивайло Захариев стана огромен любим на всички дами, с помощта на ролята си в " Под прикритие ", само че неговото сърце е още веднъж заето. Скоро ви разказахме, че Захариев е към този момент благоприятен за своята обичана жена Станислава Славчева, с която се срещнали по много забавен метод.

Двамата се познават от няколко години, а за първи път са се видели на благотворително събитие, на което участвали. Дълго време връзките им били другарски. Талантливият артист е споделял, че Станислава няма нищо общо с раздялата му с неговата първа брачна половинка – Миряна, от която имат две деца. Красивата Станислава показа в " Събуди се ", че не се е познавала с Ивайло преди този момент, запознанството им се случило точно около благотворителното събитие.

Виж още:

Чаровната Славчева не е живяла в България, когато " Под прикритие " се излъчваше на екран и до през днешния ден не е гледала целия сериал, а единствено елементи. Ивайло пък не е бил в никакъв случай ядосан, а даже в противен случай - радва се, че го е опознала в другата му светлина, а не като звезда от хитова ТВ поредност. 

Двамата споделят, че не са се влюбили от пръв взор, а е предходна близо година, до момента в който се открият един към различен в любовно отношение. През останалото време обаче били положителни другари, контактували са доста, тъй като са работили по разнообразни дела. Миналата година двамата се сгодиха на театралната сцена, след края на представлението " Поручик Бенц ". Станислава била доста сюрпризирана, когато Захариев изискал тя да се появи на сцената, само че пък изненадата си заслужавала. Двамата мислят за женитба, само че признават, че в този момент е мъчно, поради пандемията. 

Каква е тяхната рецепта за благополучие? Не е комплицирана, а просто да прекарват доста време дружно. Двамата са доста близки и имат много тематики за раговор, а това е едно от нещата, които вършат връзката им толкоз същинска и здрава. Времето, което прекарват с децата си, които са от предходни техни връзки, разказват като съвършени моменти, а наследниците им се схващат повече от отлично. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/ivaylo.zahariev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР