Актьорът Ивайло Захариев прекарва всяка свободна минута в Асеновград.Звездата от

...
Актьорът Ивайло Захариев прекарва всяка свободна минута в Асеновград.Звездата от
Коментари Харесай

Ивайло Захариев се пренесе при новата в Асеновград - slava.bg

Актьорът Ивайло Захариев прекарва всяка свободна минута в Асеновград.

Звездата от хитовите сериали „ Под прикритие” и „ Пътят на честта” е по няколко дни в седмицата в родния град на новата си обичана жена Станислава. Блондинката е от Асеновград, като локалните към този момент са привикнали със звездното наличие на артиста, който се държал извънредно земно и отзивчиво с хората.

Нашумелият като положителното ченге Мартин от сериала „ Под прикритие “ софиянец е бясно влюбен в Станислава, която съумя да го отнеме от брачната половинка му Миряна, написа Уикенд. Ивайло се раздели преди година със брачната половинка си Миряна, от която има двама синове - Филип и Дамян, надлежно на 7 и 6 години.

Двамата се срещнаха преди 10 години в протестантска черква. През 2012 година те си споделиха „ да” на охолно тържество пред 120 посетители. Церемонията се организира напълно в протестантските обичаи. Двамата не бяха имали интимни връзки до първата им брачна нощ.

Целунали се за първи път в сватбения им ден. Разбира се, това не попречи няколко години по-късно секссимволът да постави рога на обичаната си и да си хване държанка, до момента в който към момента е женен. Така де – религията си е вяра, нагонът си е нагон...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР