Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев отново доказа чувството си

...
Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев отново доказа чувството си
Коментари Харесай

Сашо Кадиев: Страх ме е

Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев още веднъж потвърди възприятието си за комизъм, този път в ново видео в обществените мрежи, което провокира вълна от усмивки измежду почитателите му. В клипа той разкрива своята суматоха по време на слагане на грипна ваксина – сценка, която развесели хиляди.

Кадиев се появява без блуза, а до него е майка му, обичаната актриса Катето Евро, която е провела всичко, с цел да му бъде сложена имунизацията. Самият артист не крие страха си и със затреперил глас споделя: „ Страх ме е! “, съобщи Блиц.

Въпреки моментните съмнения и отвод да одобри инжекцията, Кадиев в последна сметка се поддава на успокоителните думи на майка си.

„ Дойдох при майка ми да хапна, а тя викна лекар за спринцовка. Повече няма да пристигам тук! “, майтапи се той, откакто имунизацията е сложена сполучливо. Не пропуща да добави подигравателен коментар за цялата обстановка: „ 40-годишен мъж си слага ваксина, а майка му го успокоява, че няма да боли... Някои неща просто не се трансформират! “.

Това видео бързо стана шлагер измежду почитателите, които освен се смяха на комичната обстановка, само че и оцениха откровеността и самокритичния комизъм на Сашо Кадиев.
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР