Михаела Тихова е най-младата треньорка по футбол в България, като

...
Михаела Тихова е най-младата треньорка по футбол в България, като
Коментари Харесай

Михаела Тихова - най-младата треньорка по футбол в България

Михаела Тихова е най-младата треньорка по футбол в България, като тренира девойките до 11 години в школата на Ботев Пловдив.

Освен треньор, тя е и футболен арбитър. Михаела е четвъртокурсник в Пловдивския университет, компетентност " Физическо образование ".

" Цял живот се занимавам с футбол. Нямам концепция от кое място пристигна тази обич. Не е имало миг, в който не съм желала да се занимавам с футбол. Фен съм на Ботев Пловдив от дете ", показа пловдивчанката в изявление за предаването " България в 60 минути ".

Администраторът на Футболна академия Ботев Пловдив Михаел Ангелов отличи качествата на треньорката, който й оказват помощ да се наложи в спорт, преобладаван от мъжко наличие.

" От предишния сезон започнахме да образуваме групи за девойки и девойки. Имаме шанса да работим с младата и амбициозна Михаела. Тя е играла футбол на високо равнище и е стигнала до национално равнище. Прекрасно познава разпоредбите и е учител в университета. Всичко това го осъществя на футболния терен. Още от първите тренировки Михаела завоюва доверието на всяка една от състезателките и техните родители. Имат й цялостно доверие. Тя сподели отговорност към тима и школата. Мястото на дамите във футбола става все по-значимо ", описа той.

Вижте цялото изявление във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР