Актьорът и театрален режисьор Ованес Торосян прави дебют като режисьор

...
Актьорът и театрален режисьор Ованес Торосян прави дебют като режисьор
Коментари Харесай

Ованес Торосян е режисьор на музикалния видеоклип към коледната песен Чудо подари ми

Актьорът и сценичен режисьор Ованес Торосян прави дебют като режисьор на музикален видеоклип. Той е към коледната ария " Чудо подари ми ", осъществена безвъзмездно  от млади изпълнителни. Очаква се премиерата на видеото да бъде броени дни преди Рождество Христово - на 17 декември, а в екипа, работил по снимането му, са операторът Драгомир Димчев и асистент-операторът Росен Савков . Домашният уют на Коледните празници е пресъздаден в дома на социоложката и певица Мира Радева .

Посланието на песента ни връща към безгрижните детски години и ни припомня да погледнем във вътрешността в себе си и да намерим същински щастливото малко дете, което пази чисти коледни мемоари от детството с мирис на свежи мандарини, доста игри и моменти на същинско благополучие.

Автор на музиката е Натали Ангелова , която написа текста взаимно с пианистката Елина Дашина .

Включват се и изпълнителите Ева Георгиева - ЕVA , Kристиян Янкулов , Велин Михайлов , Крис Попов , Момчил Косев и Вася Попова .  Снимка

Обединява ги благородната идея с песента " Чудо подари ми " да оказват помощ на Фондация " Конкордия ”, подкрепяща деца в неравностойно състояние, да бъдат събрани средства за изграждане на детска площадка.

Във видеото вземат участие децата - Андреа и Михаела Сотирови , Николай Баджаков и Зорница Даскалова . Участие взема и лабрадорът Toтомир Беладжиев - Тото .

Защо би трябвало да пазим детското в себе си в студиото на " Хоризонт " и предаването " Закуска на тревата " споделят артистът и режисьор Ованес Торосян, Крис Попов, Велин Михайлов и Елина Дашина.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР