Актьорът и режисьорът Валери Йорданов посочи, че кани своя колега

...
Актьорът и режисьорът Валери Йорданов посочи, че кани своя колега
Коментари Харесай

Обиден е отказът на НТ да отбележи 80-годишния юбилей на големия актьор Марин Янев, защото идва Джон Малкович

Актьорът и режисьорът Валери Йорданов уточни, че кани своя сътрудник Евгени Будинов на вербален двубой: " Нека си отговаряме почтено и честно. " Йорданов уточни, че сега гледаме втора серия на доста неприятна ПР акция.

 

Валери Йорданов сподели, че при предходното управление пет спектакъла са пълнили догоре салоните, които са се играели в продължение на повече от 10 години. Те са имали стотици хиляди фенове и са донесли милиони левове на страната. Валери Йорданов уточни, че записът, които демонстрират от Народния спектакъл не е целият, тъй като първоначално е изрязано, че Евгени Будинов се отхвърля от своята партия. Йорданов съобщи, че на Морфов му става съзнателно и се обажда на Будинов и споделя: „ Да си извиним – заповядай, ще работим дружно. “ Будинов му дава отговор: „ Сашо, в случай че ме поканят отново за народен представител, не мога да откажа, тъй като ти си свободен и самостоятелен, само че аз съм привързан стопански и материално. “ Странно е, че шефът Васил Василев също е участвал на срещата, от която е оповестен въпросния запис.

 

Валери Йорданов насочи въпрос към своя сътрудник Будинов: „ Колко пъти се е случило да имаме зрелище и в 18:30ч. и да се окаже, че ти няма да дойдеш, тъй като има партийно събиране? “ Ако аз направя това ще бъда уволнен и ще платя цената на билетите за целия салон. Ние изиграваме представлението без Будинов и никой не търси отговорност. "  

 

Валери Йорданов дефинира по телевизия Евроком, че е афектиран отводът от страна на управлението на Народния спектакъл " Иван Вазов " да не означи 80-годишния празник на огромния сценичен и кино артист, тъй като по същото време идва Джон Малкович. Освен обидно е и обезценяващо към националната ни еднаквост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР