Актьорът и режисьор Роб Райнър предупреди за опасност за световната

...
Актьорът и режисьор Роб Райнър предупреди за опасност за световната
Коментари Харесай

Роб Райнър предупреждава, че преизбирането на Тръмп може да отбележи края на глобалната демокрация

Актьорът и режисьор Роб Райнър предизвести за заплаха за международната народна власт, в случай че Доналд Тръмп завоюва президентските избори в Съединени американски щати.

Бивш президент Доналд Тръмп е любимец за продобиване на номинацията на републиканците по-късно този месец, макар редица настоящи правосъдни каузи, които биха го доближили до реванш против президента Джо Байдън на изборите през ноември.

„ Въпросът на тези избори са: желаеме ли да продължим 249 години самоуправление и американска народна власт “, сподели 76-годишният Райнър пред Guardian.

„ Или желаеме да го предадем на някой като Доналд Тръмп, който сподели, че желае да унищожи конституцията, да преследва политическите си врагове и да трансформира Америка в автокрация?

„ Виждаме по какъв начин се основава автокрация придвижването му по света. И по този начин, в случай че се разпаднем, има заплаха демокрацията да се разпадне по целия свят. “

Това идва, когато Райнър промотира новия си документален филм, озаглавен „ Бог и страна “, за възхода на християнския национализ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР