Актьорът и режисьор Ники Илиев разкри как теши самотата си

...
Актьорът и режисьор Ники Илиев разкри как теши самотата си
Коментари Харесай

Ето с кого си ляга Ники Илиев след развода със Саня

Актьорът и режисьор Ники Илиев разкри по какъв начин теши самотата си и с кого от време на време си ляга, след раздялата му със Саня Борисова.

Той имаше абсурден бракоразвод със Саня, откакто тя го хвана в невярност. Актьорът беше вдлъбнат по актрисата даяна Ханджиева, само че романсът им продължи единствено до развода с жена му.

"Самотата си е проблем като цяло. Хората не сме основани да живеем сами. Колкото и това сега да ми се случва ", показа той пред "На кафе ".
"Макар, че пребивавам с кучето си и това на моменти го чувствам като връзка, тъй като от време на време когато си лягам се гушваме с Анджи като някакви гаджета - въпреки всичко и то е живо създание ", споделя Ники за домашния си любим.

Младият режисьор обаче разясни, че кучето не може да се съпоставя с дамата като сътрудник, а самотата не му тежи. "Не се окайвам, в противен случай усещам се добре и като човек без обичана. Надявам се, че това е интервал и ще отмине. Но аз имам вяра, че човек може да бъде благополучен самичък, а когато сте щастливи дружно, към този момент минаваш на едно друго равнище, което е доста по-смислено. Такъв е животът, обичайте това което ви се случва ", разголи душата си Ники Илиев в свое телевизионно изявление.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР