Актьорът и режисьор Максим Генчев сюрпризира симпатизантите си със 100

...
Актьорът и режисьор Максим Генчев сюрпризира симпатизантите си със 100
Коментари Харесай

Максо подари 100 билета за премиерата на Ботев - slava.bg

Актьорът и режисьор Максим Генчев сюрпризира симпатизантите си със 100 безвъзмездни билета за първата прожекция на кино лентата „ Ботев “.

Това стана ясно малко след рождения му ден. Преди да навърши 66 години, той помоли всеки, които желае да го изненада, да го направи без звук, а под формата на подаяние, с цел да може 2021 година да осъществя продукцията, отдадена на българския стихотворец и бунтовник.

„ Имаш нови 1000 лева от нас, наздраве “, оповестява под формата на коментар в формалния профил на Максим негов обожател. „ Имаш 100 билета за премиерата от нас “, написа в отговора си режисьорът, който с изключение на тези 100 билета с готовност би дал гратис гледане на всички, подкрепили кино лентата по време на основаването му. Генчев издава още, че все още са снимани 62 минути екранно време и остават още 55 минути.

По-рано в изявление пред „ Телеграф “ той калкулира процеса и издаде, че всичко ще коства към 285 хиляди лв. без Данък добавена стойност. “Събирам по 10 000 лв. и фотографирам, след това отново групирам и отново фотографирам. Хората не си пазят парите, те просто ги нямат. Дърпат се, тъй като в тези времена желаят, а и би трябвало първо да дадат на болниците”, разяснява Максим, акцентирайки, че пандемията предстоящо е отсрочила авансово заложения за премиера период.

Любопитна детайлност е, че освен Максим чества рождения си ден по този метод. Негов прочут - Валентин Митов, който живее и работи в Козлодуй, също го е сторил. Вместо тържество, той е събрал пари и ги е внесъл в сметката за лентата. Това стана ясно от благодарствено известие на Максо, оповестено в обществената мрежа. В уебпространството той не стопира да споделя и фрагменти от снимачния развой, на част от които театралничат основният артист Деян Жеков, Неда Спасова, Ники Илиев и други

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР