Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си дуел на

...
Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си дуел на
Коментари Харесай

Дани Петканов разгроми Ники Илиев на Арената във Фермата


Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си двубой на Арената на „ Фермата “ след зрелищен конфликт с водещия на „ България търси гений “ Даниел Петканов.

Двамата премериха сили в третото издание на „ Звезден двубой “, като тестваха играта „ Събаряне на трупи “.

В рисковите тествания, включващи композиция от разплитане на въже, сеч с секира и обстрел по двуметрови талпи с въртяща се пясъчна торба, Дани Петканов реализира четири минути преднина пред Ники Илиев и завоюва дуела.

Водещият на шоуто за гении даде всичко от себе си на Арената и едвам не припадна преди финалната фаза на борбата, която включваше логическа класификация на думи от бита на фермерите.

Напрежението от тежките физически провокации му се отрази и той се свлече беззащитен и се наложи водещите Иван и Андрей да му оказват помощ да се изправи на крайници.

След като овладя световъртежа си, Петканов записа първата си победа на Арената. Сили в дуела не спести и артистът Ники Илиев, който яростно размахваше брадвата и съумя да счупи част от реквизита за играта.

Освен, че загуби звездния двубой, някогашният брачен партньор на Саня Борисова претърпя и още едно отчаяние – той бе предаден от водещия Сашо Кадиев, който трябваше да го поддържа с видеопослание преди дуела. Вместо това Кадиев, който има роля в последния му филм, заложи на сътрудника си от „ България търси гений “ Дани Петканов.

„ Освен сериозен престиж, Ники е спортист, има шест реда плочки, даже седем, и се храни единствено с пиле, ориз и яйца.

Той е свиреп устойчив, той е машина, звяр, който ще убие всички във „ Фермата “. С единствената разлика, че ще се изправи против различен исполин в живота ми – Дани Петканов. На пръв взор той наподобява некадърен, само че нямате визия какви сили има. Победител в този двубой ще бъде Дани! “, вярно предвижда артистът.

„ На Кадиев аз съм му писал монолога, само че финала си го е дописал! “, шеговито разяснява измяната Ники Илиев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР