Актьорът и носител на "Еми" и "Златен глобус" Джейсън Бейтман

...
Актьорът и носител на "Еми" и "Златен глобус" Джейсън Бейтман
Коментари Харесай

Джейсън Бейтман получи Бухнал пудинг за Мъж на 2022 година

Актьорът и притежател на "Еми " и "Златен глобус " Джейсън Бейтман беше почетен като Мъж на годината за 2022 година от театралната натрупа "Бухнал пудинг " на Харвардския университет, съобщи Асошиейтед прес.

Петдесет и три годишният Джейсън Бейтман - артист, продуцент и режисьор на епизоди от сериала "Озарк " на Netflix, който играе и основна роля в "Развитие в застой ", получи премията на шеговита гала.
 Джейсън Бейтман
Връчването на наградата - форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен церемониал по улиците на Кембридж.

Бейтман получи и бляскав сутиен, откакто "отнесе " насмешки с предишните му функции в киното и малкия екран. На артиста даже беше подхвърлен меч-играчка, с цел да се бие с по-младото си аз.
 Джейсън Бейтман
За да заслужи формата си за пудинг, Джейсън Бейтмън трябваше да изтърпи още едно стеснение - членовете на театралната натрупа го накараха да изпее песента "Eternal Flame " на "Бенгълс " със замразен банан, вместо микрофон.

"Чувствам се поласкан, признателен, потиснат и необичайно комфортно ", пошегува се Бейтман, откакто получи наградата.

Jason Bateman, the 2022 Hasty Pudding Man of the Year, was awarded his Pudding Pot at a celebratory roast tonight!
— Harvard University (@Harvard)
Запитан къде ще сложи формата си за пудинг във връзка с своята "Еми ", артистът отговори, че мястото ѝ ще бъде тъкмо над влиятелната телевизионна премия.

"Не можеш да сложиш пудинг в Еми ", пошегува се Джейсън Бейтман.

Празненствата в четвъртък вечер означиха първия път, когато премията беше връчена от началото на коронавирусната пандемия през 2020 година Тогава като Мъж на годината беше почетен Бен Плат.



Отличието за Мъж на годината се връчва годишно от 1967 година на реализатори с дълготраен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална натрупа в Съединени американски щати, учредена през 1795 година Сред предходните му носители са Клинт Истууд, Том Ханкс, Робърт де Ниро, Самюъл Л. Джаксън.

Кариерата на Джейсън Бейтман стартира при започване на 80-те години на предишния век. Освен в телевизионни продукции, артистът е взел участие и в няколко кино лентата, измежду които "Шефове гадняри ", "Нощни игри ", "Самоличност на облага ".

В събота актрисата Дженифър Гарнър ще получи премията "Бухнал пудинг " за Жена на годината.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР