Актьорът и музикант Джони Деп трябваше да свири с група

...
Актьорът и музикант Джони Деп трябваше да свири с група
Коментари Харесай

Джони Деп припадна минути преди концерта си в Будапеща

Актьорът и музикант Джони Деп трябваше да свири с група " Hollywood Vampires " в Будапеща, само че присъединяване беше анулирано, откакто той е примрял в хотелската си стая. Оказана му е лекарска помощ, а групата даже не съумя да се качи на сцената.

Арената, на която е трябвало да свирят, към този момент беше цялостна с почитатели, на феновете беше обявено в последния миг. Концертът в Будапеща трябваше да се състои на 19 юли, само че едвам три дни по-късно стана същинската причина за анулацията на концерта на " Холивдските вампири ".

Членовете на групата създали звуковата конфигурация, която е планувана за следобяд, сподели един от уредниците, представен от испанския вестник " Марка ". 

В обществените мрежи доста почитатели показаха паниката си за Джони и му пожелаха бързо възобновяване.



Това не е първият път, в който групата се сблъсква с компликации, а през юни Джони нарани китката си, след което бяха анулирани няколко негови концерта в Америка и мнозина допускат, че известният артист сега минава през доста сложен интервал. Не се показва повода за припадъка му. 

На 20 юли пък бандата на Джони Деп - Hollywood Vampires, анулира концерт в Словакия в деня на шоуто поради незавършена сцена. Групата, в която вземат участие Алис Купър, Джо Пери от " Аеросмит " и Джони Деп, трябваше да излезе на сцена в амфитеатъра в Банска Бистрица в четвъртък, само че шоуто е било анулирано.

В обява в Инстаграм Hollywood Vampires показаха, че при идването си за концерта в Словакия бързо е станало ясно, че сцената не е приключена и заради тази причина не е безвредна за групата и за публиката. „ Бандата е доста разтревожена от този злощастен процес на събитията и се надява да се върне, когато графикът разреши “, се споделя в изказването.



В изказването на групата бе посочено, че няма връзка сред анулираните концерти в Унгария и в Словакия. Hollywood Vampires твърдят, че всички членове на бандата са здрави и чакат почитателите си в Полша, Германия и Съединени американски щати, където са идващите им концерти.

Hollywood Vampires започнаха европейското си турне от Букурещ през юни, където хиляди почитатели пяха на 60-ия рожден ден на Джони Деп. На 12 юни артистът и групата раздрусаха " Арена София ", а холивудската звезда очевидно бе в прелестно здраве в София.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР