Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов

...
Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ Калин Сърменов
Коментари Харесай

Калин Сърменов стана дядо на момиче - slava.bg

Актьорът и шеф на Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов “ Калин Сърменов стана дядо на момиче. Малката принцеса носи името Йоана и се появи на бял свят с съвършените мерки- тегло 3050кг. И 50см височина.

С внучка го подари първородната му дъщеря- Дария, която се омъжи за сина на икономическия анализатор и учител Петкан Илиев – Александър. Припомняме ви, че те склюяиха брак, преди година в морския курорт Лозенец. Година по-късно младото семейство са извънредно щастливи от обстоятелството, че към този момент са родители. Майката и бебето са добре, а щастливият дядо не пропусна да почерпи близки и сътрудници за дребната Йоана.

Репортер на „ Телеграф “ се свърза с Калин Сърменов, с цел да му честити. „ Благодаря ви, не мога да ви опиша какво е възприятието. Пораснах. Буквално за 24 часа осъзнах, че съм пораснал. Отговорността се качва в пъти. Изведнъж се появява едно малко създание, над което нямаш надзор, само че знаеш, че това е целия свят на твоето лично дете.

Страхотно и изненадващо е възприятието. Усетих терзание, благополучие и като се погледнах в огледалото си споделих: „ О, Боже аз съм пораснал. Осъзнаваме това, когато стартираме да носим отговорност “, с усмивка и неспокойствие показа Сърменов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР