Актьорът и бивш американски политик Арнолд Шварценегер е бил задържан

...
Актьорът и бивш американски политик Арнолд Шварценегер е бил задържан
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер бе задържан на летището в Мюнхен

Актьорът и някогашен американски политик Арнолд Шварценегер е бил арестуван от немски митничари на летището в Мюнхен, тъй като не е заявил скъп първокласен часовник, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

 

Говорител на митниците удостовери задържането на 76-годишния Шварценегер.

Срещу артиста, международен първенец по културизъм и звезда от екшън филми, който два мандата е бил губернатор на американския щат Калифорния, е било формирано наказателно данъчно произвеждане.

 

За задържането му първи заяви в. " Билд ".

 

Според митническите управляващи Арнолд Шварценегер не е заявил скъп първокласен часовник при идването си в Мюнхен, макар че явно е възнамерявал да го остави в Европейския съюз.

 

" Ако стоките останат в Европейски Съюз, би трябвало да бъдат платени налози и мита върху тях. Това важи за всички ", сподели представителят на митниците. Той в началото не е могъл да каже какъв брой време е трябвало да чака Шварценегер с митничарите в следобедните часове. По думите му: " Това лишава малко време ".

 

Говорителят обаче счита, че роденият в Австрия американски артист и някогашен политик скоро ще може да продължи пътуването си.

 

Според репортажа на " Билд " Арнолд Шварценегер е бил на път за Австрия за благотворителен търг в интерес на климатични начинания. Той също така е възнамерявал да участва на ски съревнование в Кицбюел в Австрийските Алпи.

Инфо: dir.bg

Тагове: Арнолд Шварценегер арест летище Мюнхен луксозен часовник
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР