Актьорът Христо Шопов, който снощи бе арестуван, след като е

...
Актьорът Христо Шопов, който снощи бе арестуван, след като е
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Жената на Христо Шопов го напуснала след побой?

Актьорът Христо Шопов, който нощес бе задържан, откакто е нападнал жена и я заплашил със законно притежаван револвер след яростен съседски спор, е проявявал експанзия и в фамилията си, научи Lupa.bg от хора в актьорските среди. При една от жестоките фамилни свади той си е разрешил да вдигне ръка против брачната половинка си - актрисата Мариана Станишева.

Това е повода жена му да изиска бракоразвод след дълготраен брак и да се раздели публично с него. Това се е случило тихомълком през 2020 година, малко след пандемията от Ковид-19. Христо Шопов и Мариана Станишева имат общ наследник - водещият на " Ергенът " Наум Шопов, кръстен на дядо си.

Според източници на Lupa.bg, Наум заел страната на майка си при раздялата на съпрузите. Това евентуално е повода той да е в обтегнати връзки с татко си.

Запознати издават, че Христо Шопов постоянно е имал проблеми с експанзията, само че в последните години те се задълбочили. Някои считат, че са се отключили след началото на пандемията от Ковид-19, когато артиста останал без каквито и да било приходи и работа. Изолацията и безпаричието му се отразили извънредно зле и тогава е почнал да упражнява тормоз над брачната половинка си, разясняват в арт средите.

Остава мистерия за какво артиста има цели 3 револвера и дали се е явявал постоянно на психотестове, каквото е условието, с цел да притежаваш оръжие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР