Актьорът Горан Иванов, който играе ченге от ДАНС в хитовия

...
Актьорът Горан Иванов, който играе ченге от ДАНС в хитовия
Коментари Харесай

Актьор от Братя се сгоди на прелестно място

Актьорът Горан Иванов, който играе ченге от ДАНС в хитовия крими сериал на NOVA " Братя “, се сгоди, похвали се самият той. Пред половинката си Инна Тодорова звездата падна на колене в една от обичаните му дестинации – Швейцария, която дефинира за украшение. 

Горан е фен на разходките и ските в планината, неслучайно избира тази локация за този сърдечен миг, като разказва, че Монт Форт за него е покривът на Европа.

" Активен алпинист съм и взех решение, че мястото би трябвало да е точно на покрива на Европа. Площадката, на която й предложих, е на височина от 3330 м, а върхът е Монт Форт. От нея идеално се виждат Матерхорн и Монт Блан. Швейцария е бижуто на Стария континент и по тази причина взех решение моето украшение да го подаря точно тук “, описа пред " Телеграф “ артистът. 

Влюбената двойка не мисли към този момент да подвига женитба, а единствено да почерпи в стеснен кръг: " По-скоро не планираме венчавка, само че може да съберем другари, с цел да почерпим “, твърди Горан. Иванов и Тодорова са дружно от три години и младоженецът добави, че е изцяло сигурен в решението си: " Тези три години ми бяха задоволителни, с цел да осъзная, че това е дамата на живота ми “. Горан показа във фейсбук профила си видео от събитието и написа " Сго-дих-ме се! ", а под него заваляха стотици честитки. На видеото артистът ненадейно пада на колене, следва заветното " да “ и буйна целувка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР