Актьорът Франки Мюниц, когото познаваме най-добре като Малкълм от едноименния

...
Актьорът Франки Мюниц, когото познаваме най-добре като Малкълм от едноименния
Коментари Харесай

Франки Мюниц: „Малкълм”, високи скорости и... забрава

Актьорът Франки Мюниц, който познаваме най-добре като Малкълм от едноименния сериал, през днешния ден навършва 34 години.

„ Малкълм” беше един от огромните телевизионни шлагери при започване на века (излъчван и в ефира на bTV) и остана по екраните цели 7 години с общо 151 епизода. Франки Мюниц изпълняваше основната роля още откогато беше на 15 години.

След края на телевизионната поредност, Мюниц не съумя да излезе от сянката на известния си персонаж, както постоянно се случва с децата артисти. Той направи още няколко несполучливи опита за реализация в киното, само че в общи линии остана единствено с епизодични функции в сериали и риалити излъчвания.

Актьорът се отдаде на пристрастеността си към автомобилните надпревари, само че това му докара сериозна контузия, сърдечен удар и инсулт, вследствие на което младият мъж загуби част от паметта си. Днес той съвсем не си спомня за присъединяване си в хитовия сериал.

Още за тъжната история на Франки Мюниц може да прочетете на уеб страницата LadyZone.bg:
Тъжната история на Франки Мюниц и за какво звездата от „ Малкълм ” изчезна от екраните ни Актьорът е трябвало да изгледа наново целия сериал, тъй като поради загуба на паметта си не е можел да си спомни нищо от него
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР