Актьорът Франк Валелонга-младши, който участва в спечелилия награда Оскар филм

...
Актьорът Франк Валелонга-младши, който участва в спечелилия награда Оскар филм
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на Франк Валелонга-младши

Актьорът Франк Валелонга-младши, който взе участие в спечелилия премия " Оскар " филм " Зелената книга ", е умрял от свръхдоза фентанил и кокаин, съобщи Асошиейтед прес, като цитира правосъдни медици от Ню Йорк. 

Шейсетгодишният Валелонга беше открит мъртъв през ноември 2022 година на тротоар в Бронкс. Обадилият се на телефон 911 споделил, че е видял тялото му покрай фабрика.

Актьорът е наследник на някогашния бияч от Копакабана Франк Валелонга старши, прочут и като Тони Лип, който беше изигран от Виго Мортенсен във кино лентата от 2018 г. 

Франк Валелонга младши играе родственик на героя на Мортенсен в продукцията, спечелила премия " Оскар " за най-хубав филм.

Той има повече от половин дузина превъплъщения от 1994 година, в това число и присъединяване в " Семейство Сопрано ".

Мъж на 35 години беше упрекнат в укриване на човешки мъртвец ден откакто тялото на артиста беше намерено. Тогава полицията сподели, че няма забележими контузии по него. Съдебните медици взеха решение, че артистът е умрял от " остра интоксикация, дължаща се на комбинираните резултати от фентанил и кокаин ".

" Зелената книга " споделя за турне от 1962 година в сегрегирания американски Юг на чернокожия пианист Дон Шърли и по-възрастния Валелонга, който е водач и телохранител на музиканта.

Източник: Теодора Славянова/БТА
Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР