Актьорът Филип Буков се е забил с гримьорка. Двамата се

...
Актьорът Филип Буков се е забил с гримьорка. Двамата се
Коментари Харесай

Моника, но не Белучи! Филип Буков заби гримьорката на звезди...

Актьорът Филип Буков се е забил с гримьорка. Двамата се демонстрираха на събитие тези дни.

Д-р Хаджихристев от хитовия сериал на NOVA “Откраднат живот “ дойде самичък, само че малко по-късно към масата му се причисли симпатична брюнетка. Тя седна на стола до него и двамата започнаха да беседват и да се смеят разпалено. Буков бе разгласен за артист на годината, а при качването си на сцената той шеговито сподели: „ Седя на масата с една доста симпатична дама, оказа се, че сме от един град, само че не я познавам “, след което взе оценката си и седна на мястото си.
 
Двойката остана до края на събитието и очевидно се забавляваше. Малко по-късно артистът качи своя фотография от вкъщи си, а под нея написа: „ Жената ме прибра от веселието, по тази причина в този момент ще си доям сладоледа и ще си лягам да дремя “. На фотографията до звездата се вижда силуетът на брюнетката, само че лицето й е закрито от кутия със сладолед.

Последваха десетки въпроси на почитатели на артиста, сред които от какъв брой време са дружно, за какво я крие и така нататък, само че той откри метод под формата на смешка да ги заобиколи. От собствен източник “Телеграф ” научи, че дамата до Филип Буков се споделя Моника Монова и е една от настоящите гримьорки у нас. Красавицата рисува върху лицата на попфолк певици и плеймейтки, сред които Златка Райкова, Палома и Нора Недкова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР