Актьорът Еван Питърс, който изгря на звездния небосклон именно със

...
Актьорът Еван Питърс, който изгря на звездния небосклон именно със
Коментари Харесай

Еван Питърс отсвири Зловеща семейна история

Актьорът Еван Питърс, който изгря на звездния хоризонт точно със сериала Зловеща фамилна история, няма да се появи в идващия сезон от поредицата.

Причината – той е „ изцеден и изнемощял от тъмни функции “.

32-годишният гений поръчки малко и ясно пред медията Extra: „ Ще пропусна този сезон “.

„ Просто е изморително. Наистина те изцежда ментално. Трябва да посетиш места, на които никой не желае да върви. И когато отидеш там за сцените, по някакъв метод това се отразява на живота ти. Например, намираш се в запушване и внезапно почваш да крещиш – нещо, което не е особено за теб... “, изповяда се преди време той.

Междувременно почитателите спекулират, че пропускането на сезона може да е поради раздялата му с актрисата Ема Робъртс, която също се разписва с присъединяване в Зловеща фамилна история.

Робъртс и Питърс се събираха и разделяха на приливи и отливи. Искрата сред тях пламна през 2012 година на снимачната площадка на комедията Свят за възрастни. На Коледа идната година двойката оповести годежа си.

През юни 2015 година те оповестиха, че са го отменили. Още през август същата година актьорите възобновиха романа си. През май 2016 година Ема и Еван оповестиха, че са се разделили. През ноември същата година беше обявено, че те още веднъж са сгодени.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР