Актьорът Дуейн Джонсън Скалата сподели начина, по който се справя

...
Актьорът Дуейн Джонсън Скалата сподели начина, по който се справя
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън Скалата бори стреса с тренировки в полунощ

Актьорът Дуейн Джонсън " Скалата " показа метода, по който се оправя с неприятностите посредством спорт. Известният американски артист Дуейн " Скалата " Джонсън призна, че се оправя с проблемите и нервното напрежение благодарение на интензивна физическа интензивност. Вестник " Дейли мейл " написа материал за неговия метод да се отърве от напрежението.

50-годишният артист разкри, че когато " изпадне в непредвидена неволя ", постоянно отива във фитнеса. Силовите тренировки му разрешават освен да поддържа впечатляваща физическа форма, само че и му оказват помощ да се отърве от отрицателните мисли и напрежението.

След дълъг и тежък работен ден Джонсън може да отиде във фитнеса даже в среднощ. Той споделя, че това е извънредно време за него за извършения и тялото му е изцяло срещу да тренира измежду нощ, само че от време на време това е " пъклен належащо " за душeвността.

" Тогава [тренировките] ти разрешават да се подмладиш, да прочистиш главата си и да се заредиш с нова сила. Трябва да се вслушваме във вътрешния си глас, който споделя " да ", даже когато тялото крещи " не ". "

По-рано Джонсън сподели видео по какъв начин го гримират дъщерите му. На оповестените фрагменти 50-годишният актьор се появява седнал на стол с розово червило на главата и лицето, както и с нарисувани черни мустаци, предава .
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР