Актьорът Джони Деп застана пред съда във Феърфакс, Вирджиния по

...
Актьорът Джони Деп застана пред съда във Феърфакс, Вирджиния по
Коментари Харесай

Джони Деп пред съда: НИКОГА в живота си НЕ съм удрял жена!

Актьорът Джони Деп застана пред съда във Феърфакс, Вирджиния по делото му за клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд на стойност 50 милиона $.

В почти тричасовите показания, които той даде, номинираната за Оскар звезда приказва в детайли за изказванията на някогашната си брачна половинка за домашно принуждение, злоупотребата със неразрешени субстанции и връзката им. 

" Моята цел е истината и нищо друго! ", сподели Деп при започване на чуването си. 

" Никога не съм удрял госпожа Хърд по описвания от нея метод, нито пък съм удрял която и да е друга жена през живота си ", свидетелства той и добави, че нейните обвинявания са " зомбирали киноиндустрията " и всички са й повярвали.

Той също по този начин разказа бурната връзка на родителите си и претърпяното от него, братята и сестрите му словесното и физическо принуждение. Актьорът призна, че първият му допир със неразрешените субстанции е бил, когато е бил на нежната възраст от към 11 години, само че всичко това се е случило, " с цел да избяга от безредната природа на това, което преживяхме “.

Деп твърди, че публикацията на Хърд е довела до финансови загуби за него, в това число и отпадането му от бъдещите продължения на " Карибски пирати ".
" Един ден ти си Пепеляшка, по този начин да се каже, а по-късно се превръщаш в Квазимодо ", разказва самият Деп за метода, по който се прекатурва кариерата му. " Нито аз, нито децата ми, нито хората, които имаха вяра в мен през всичките тези години заслужаваха всичко това. "



Деп и Амбър се срещат на снимачната площадка на " Дневникът на едно пианде " през 2009 година, женят се през 2015 година и по-късно стартират дълга разлъка, в която и двамата са упрекнати в неприятно държание. 
В показанията си Деп приказва за началото на връзката си с Хърд, казвайки „ тя беше прекомерно добра, с цел да е истина “. „ Тя беше деликатна, любяща, интелигентна, блага, занимателна, разбираща. Имахме доста общи неща “, сподели той. Деп сподели, че Хърд е била " прелестна " за към година, година и половина.

Двойката уреди развода си през август 2016 година, публикувайки взаимно изказване, което частично гласи: „ Нашата връзка беше буйна и на моменти нестабилна, само че постоянно обвързана от обич “. 

Хърд разгласява пост в обществените мрежи преди настоящия развой за клюка като написа: „ Никога не назовах името му, по-скоро написах за цената, която дамите заплащат, с цел да приказват против мъжете с власт. Продължавам да заплащам тази цена, само че уповавам се, когато този случай завърши, мога да продължа напред, както и Джони. Винаги съм изпитвала обич към Джони и ме боли, че би трябвало да изживеем още веднъж живота ни, само че този път пред всички хора. “, написа тя. „ В този миг съзнавам непрекъснатата поддръжка, която имах шанса да получавам през тези години и през идващите седмици ще разгадавам на нея повече от всеки път. “
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР