Актьорът Джони Деп свидетелства по делото си за клевета срещу

...
Актьорът Джони Деп свидетелства по делото си за клевета срещу
Коментари Харесай

Джони Деп наглее за $50 млн: Никога не съм удрял жена!

Актьорът Джони Деп свидетелства по делото си за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд на стойност 50 млн. $ потвърждавайки, че в никакъв случай не е удрял жена. Съдебният развой е поради публикация за взаимния им живот, която Хърд написа за вестник " Вашингтон поуст " и в която се самоопредели като жертва на домашно принуждение.

Амбър Хърд отвърна на желае, като предяви срещуположен иск против Джони Деп в размер на 100 млн. $.

Внимателно следеният цивилен развой, който се организира във Вирджиния, продължава към този момент втора седмица.

Екипът на Хърд показва Деп като сътрудник - принудител, който злоупотребява с опиати и алкохол.

Екипът на Джони Деп показва изказванията на Хърд за домашно принуждение като " машинация " и добре премислена тактика за разрушение на репутацията му.

Във вторник пред правосъдните заседатели господин Деп съобщи, че в този момент за него е значима единствено истината.

" Никога не съм удрял госпожа Хърд по описвания от нея метод, нито пък съм удрял някоя жена през живота си ", свидетелства той и добави, че " нейните обвинявания са зомбирали киноиндустрията ".

" Това бяха шест години на тествания - толкоз необичайно е, когато един ден си Пепеляшка, по този начин да се каже, а след 0,6 секунди си Квазимодо ", сподели той и разказа по какъв начин се е трансформирало отношението на хората към него след публикуването на публикацията на Хърд.

Досега правосъдният развой се фокусираше върху държанието на Джони Деп и върху това дали в миналото е упражнявал вербално или физическо принуждение над Амбър. Адвокатите на артиста упрекнаха някогашната му брачна половинка, че е изиграла " представлението на живота си " в описанията си на хипотетичното принуждение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР