Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния

...
Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния
Коментари Харесай

Джейсън Момоа отправи сериозен призив

Актьорът Джейсън Момоа, който се превъплъщава в Аквамен в едноименния филм, прикани към дейности, с цел да бъдат опазени морските запаси , преди откриването на конференция на Организация на обединените нации за отбрана на океаните, съобщи Агенция Франс Прес.

"Океаните се нуждаят от нас ", съобщи артистът пред стотина младежи от целия свят , събрали се да обсъдят дейности, които биха подтикнали новите генерации за дейности в отбрана на океаните.

"Трябва да потърсим способи да изправим вредите, които сме предизвикали, без здрав океан нашата планета, каквато я познаваме, няма да съществува " , добави той.

Aquaman star Jason Momoa named ‘Advocate For Life Below Water’ at UN Ocean Summit
— Independent Climate (@indy_climate)
Джейсън Момоа взе участие в закриването на младежкия конгрес за нововъведения на плажа Каркавелос, на двайсетина километра от Лисабон.

Към тях по-късно се причисли португалският президент Марселу Ребелу де Соуза и генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш , който порица забавянето на решенията на политиците за запазване на океаните.

Антониу Гутериш от през днешния ден взе участие в конференция на Организация на обединените нации за океаните в Лисабон , проведена взаимно от Португалия и Кения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР