Актьорът Джеси Уилямс лъсна чисто гол в сцена от пиесата

...
Актьорът Джеси Уилямс лъсна чисто гол в сцена от пиесата
Коментари Харесай

Актьор от Анатомията на Грей лъсна по... анатомия

Актьорът Джеси Уилямс лъсна чисто гол в сцена от пиесата „ Изведи ме “ на Бродуей. Въпреки ограниченията за сигурност и условието мобилните телефони на публиката да се слагат в специфични торбички с магнитни защитни детайли, един фен реши да показа провокативните фрагменти с останалия свят и към този момент три дни всички приказват за това, което се размята сред краката на артиста.

В понеделник видео и фотоси от театъра „ Хейс “ изтекоха онлайн, показващи звездата от „ Анатомията на Грей “ изцяло гол в премиерата на пиесата за професионален бейзболен състезател гей.

Съвсем инцидентно в понеделник артистът, който дебютира на Бродуей, получи номинация за ролята си в „ Изведи ме “ на американските театрални награди „ Тони “.



Голите фрагменти незабавно разбуниха духовете в обществените мрежи. Въпреки че изображенията от мобилен телефон не са с най-високото наличие, почитателите са удовлетворени - Джеси явно е талантлив и горделив притежател на красива неустрашимост.

Как по-точно са изтекли скандалните фотоси не е напълно ясно, само че те включват воден знак за @PROMOZ4U, към този момент деактивиран акаунт в Twitter. Освен това всички изтекли фрагменти са от една единствена сцена в „ Изведи ме “ - пиеса за професионален бейзболист, който се разкрива като гей пред съотборниците си. В сцената Джеси и останалите артисти се появяват изцяло голи под душа дружно. Актьорът в ролята на Дарън Леминг би трябвало да се оправя в съблекалнята освен с хомофобията, само че и с расизъм и така наречен токсична неустрашимост.



Преди да стане артист, Джеси е модел. Във вените му тече афроамериканска кръв от татко му и шведска от майка му. Оттук и необикновеният му външен тип, посредством и на който пробива на сцената. През 2010 година той намира място в класацията „ Сто най-секси мъже на годината “.

Джеси дебютира в киното едвам през 2006 година в един от епизодите на телевизионния план „ Закон и ред”. След това взе участие в тийнейджърския сериал „ Отвъд границата “, след това се появява в телевизионния сериал „ Университет “ (2008) и игралния филм „ Mascot Jeans 2 “ (2008).

На идната година Джеси е поканен да взе участие в музикалния клип на певицата Риана. Зрелищният метис направи ужасно усещане на публиката, режисьорите го видяха и започнаха да го канят в своите планове. Един от тях е известният сериал „ Анатомия на Грей “. Първоначално беше планувано артистът да играе доктор Ейвъри в един сезон, а по-късно понякога да се появява в разнообразни точки от поредицата. След сезон 6 обаче продуцентите взеха решение, че Уилямс ще играе основната роля.



Дали голите фрагменти ще оказват помощ на Джеси като Дарън Леминг и пиесата „ Изведи ме” (и артистът, и пиесата са с номинации в разнообразни категории) да се снабдят с някоя и друга статуетка следва да разберем напълно скоро. 75-ите годишни награди Тони ще се проведат на 12 юни 2022 година.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР