Актьорът Джерард Бътлър, познат с ролите си във филми като

...
Актьорът Джерард Бътлър, познат с ролите си във филми като
Коментари Харесай

Джерард Бътлър Си Взе Българка

Актьорът Джерард Бътлър, прочут с функциите си във филми като „300“ и „Геобуря“, има нова обич в живота – бездомно кученце, осиновено от България, заяви Контактмюзик. Бътлър разгласява фотография в Twitter и Instagram, изобразяваща го в прегръдка с новата си питомка, която разкрил да скита бездомна в планински регион по време на фотоси в страната.

Фотографията е съпроводена от надписа: „Благодарен съм за новото кученце в живота ми. Тя беше бездомна, до момента в който снимах в България. Открадна ми сърцето“.

Thankful for a new wee doggie in my life. She was a stray while I was filming up a mountain in Bulgaria. Stole my heart.

Публикация, споделена от Gerard Butler (@gerardbutler) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

От обкръжението на Джерард Бътлър, който през август за следващ път се раздели с приятелката си Морган Браун, позволяват, че е изцяло допустимо около грижите за новата си питомка той да се приготвя за ролята на татко. Наскоро 48-годишният артист показа, че желае до пет години да сътвори семейство и да има най-малко едно или две отрочета. Бътлър, който живее в Малибу, Калифорния, не скри, че обмисля и опцията да се реалокира в Северна Каролина, с цел да бъде по-близо до природата. „Стомахът ми се свива, когато мисля за природа и завършения. Имам дом в Малибу, само че жадувам за местенце в Северна Каролина или някъде другаде, където мога да извозвам повече време измежду природата“, показа артистът.

Въпреки въжделенията на Бътлър, близки другари на артиста се съмняват, че той в миналото ще се задоми. „Джери не е подготвен за семейство. Той смяташе, че Морган е подобаващата жена, появила се в точното време, само че се оказа, че не е по този начин. Има хора, които считат, че Джери даже се е отказал от мисълта, че в миналото ще се задоми. Той просто прекалено много си пада по забавления“, споделя неназован другар на артиста, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР