Актьорът Димитър Рачков призна, че много често не е доволен

...
Актьорът Димитър Рачков призна, че много често не е доволен
Коментари Харесай

Много често не съм доволен от това, което правя: Димитър Рачков

Актьорът Димитър Рачков призна, че доста постоянно не е удовлетворен от това, което прави и се усеща " жалко ", в случай че обиди някого. Водещият на " Забраненото шоу на Рачков " гостува в " Код Спорт Подкаст ", където за първи път показа детайлности за работата си зад кулисите и призна, че е мъчно да се работи с него.

" Много постоянно не съм удовлетворен от това, което върша. Не знам дали съм прав. Прибирам се вечер и започвам да проучвам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват ", съобщи артистът в подкаста и разкри, че е сериозен към другите, само че се е научил да се извинява. " Критичен съм към себе си, може би съм сериозен и към другите, само че в случай че някой път прекаля - отивам и се оправдавам. Няма значение дали е театрален служащ, осветител... съзнавам грешката, ходя на идващия ден и споделям: " Съжалявам, през вчерашния ден прекалих. Адреналинът, който получаваш по време на предаване онлайн, страстта... някак си не мислиш. Възможно е да направиш неточности. После се усещам жалко, в случай че съм обидил някого ", сподели още артистът.

В онлайн предаването показа, че дължи доста и на братята Халваджиян и Васил Василев-Зуека, който дефинира като " най-хубавият човек, който познава ". " Адски е добър - преглътна егото си, с цел да ме пусне напред. Беше подготвен да се сниши, с цел да изпъкна аз ", върна той лентата към " Господари на ефира ", където първо попада " по заменяне " на Малин Кръстев, а след това изкарва там близо две десетилетия. " Не повярвах, когато Зуека ми сподели, че ще отпътуват за Испания. До последно се надявах, че единствено по този начин си приказва. Все си мисля, че един ден ще се приберат ", добави Рачков. Но не е изумен от избора на приятеля си. " Хората по света са усмихнати, до момента в който тук сме като борсуци - всеки е начумерен, всеки е навел глава. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР