Актьорът Деян Донков - Динката се пребил на сцената на

...
Актьорът Деян Донков - Динката се пребил на сцената на
Коментари Харесай

Деян Донков паднал и се ударил лошо на сцената

Актьорът Деян Донков - Динката се пребил на сцената на Народния спектакъл. Това се е случило по време на представлението " Орфей “ на Ириней Лоренци, който предходната година завоюва три статуетки " Икар “ - за най-хубав театър, за постановка и премията на публиката.

Любимецът си е наранил една от дланите, до момента в който играе основната роля на Орфей. По решение на режисьора за част от сцените той е с превръзка на устата, а до някое време и с такава на очите. Инцидентът е станал малко преди края на антракта, като най-вероятно Динката се е спънал в декора и е паднал, въпреки да познава чудесно сцената и разположението на реквизита в представлението. Веднага откакто му е шурнала кръв от ръката, му е оказана здравна помощ, а след това раненият артист се е прибрал у дома при брачната половинка си Радина Кърджилова и децата им.

Колегата му Владо Пенев е излязъл на сцената, с цел да се извини на публиката, че няма да може да догледа спектакъла поради сакатлъка, описаха пред " Телеграф “ участвали. На идващия ден Деян Донков си е пуснал болнични до възобновяване си.

От Народния спектакъл " Иван Вазов “ също разгласиха в обществените мрежи известие за феновете, които се усещат ощетени, че не са видели и втората част на представлението: " Във връзка с прекратеното през вчерашния ден, 22.02., зрелище на спектакъла " Орфей “ на Йерней Лоренци осведомяваме всички закупили билети: в границите на идващите 14 дни на касите на Народния спектакъл можете да презаверите закупените от вас билети за последваща дата, на която ще се играе спектакълът, или за различен театър от репертоара на театъра. За да ви бъде възобновена цената на закупените билети, не по-късно от 7 март включително следва: да предоставите вашите билети на касите на Народния спектакъл, като електронните билети следва да се дават разпечатани; или да изпратите на електронен адрес [email protected] имейл с приложени електронни билети, банкова сметка и три имена на титуляря. Благодарим за разбирането “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР