Актьорът Чанинг Тейтъм наскоро коментира защо често се снима гол

...
Актьорът Чанинг Тейтъм наскоро коментира защо често се снима гол
Коментари Харесай

Как Чанинг Тейтъм влиза във форма

Актьорът Чанинг Тейтъм неотдавна разяснява за какво постоянно се снима гол във филмите и показа, че тренировките са част от работата му. Но около следващия локдаун и той се отпуска, дори качва килограми.
 Чанинг Тейтъм, фитнес тренировките и за какво му дават единствено функции, в които би трябвало да е гол
Чанинг Тейтъм и изкуството да се снимаш гол

Какво описа артистът

В късното шоу на Джими Фолън звездата от " Професия: Стриптизьор " споделя, че около неналичието на професионални задължения и отлагането на редица телевизионни и кино продукции той за малко нарушава хранителния си режим и постоянните тренировки.

Отпуска се и качва близо 5 кг. " През първите една-две седмици единствено пиех бира и карах мотор офроуд ", споделя Чанинг. Но се усеща и стартира още веднъж да тренира " всеки ден ", като резултатът не закъснява. " Станах нов човек ", прецизира артистът.

Това не е първият път, когато Тейтъм влиза бързо във форма. От Eat This, Not That! припомнят по какъв начин той съумява се приготви в границите на 10 седмици за ролята си в " Професия: Стриптизьор 2 ". Тогава, с цел да смъкна 25 кг, персоналният му треньор Ейрин Бабаян трансформира фрапантно хранителния му режим.

" Настоявах Чанинг да се храни на всеки два часа, с цел да обезпечи на тялото си всички съществени хранителни субстанции, нужни за тренировките за изгаряне на мазнини и създаване на мускули ", споделя Бабаян пред Daily Mail.

Диетата му включва най-вече ястия, богати на протеини, като яйца, пилешко или пуешко, в композиция със смутита и зеленчуци, само че с " доста малко плодове ".

Естествено, не става и без извършения. На процедура артистът тренира по през целия ден. Сутринта кара велосипед по 40 км, след което прави по 100 дължини в басейна и за десерт - 25 лицеви опори или бърпита (комбинация от подскок, клякане и лицева упора).
 Колко лицеви опори да вършим, с цел да се предпазим от инфаркт
Колко лицеви опори да вършим, с цел да се предпазим от инфаркт

Подробно проучване

И това не е всичко. " По-късно денем " продължава с упражненията, само че най-вече с тежести. Както Бабаян споделя: " Най-важното беше да няма две тренировки, които да са безусловно идентични. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР