Актьорът Чагатай Улусой е най-високоплатената турска звезда, а хонорарът му

...
Актьорът Чагатай Улусой е най-високоплатената турска звезда, а хонорарът му
Коментари Харесай

Вижте кой е най-високоплатеният турски актьор с хонорар от близо 70 хил. евро за епизод

Актьорът Чагатай Улусой е най-високоплатената турска звезда, а хонорарът му за епизод е близо 70 хиляди евро, оповестява турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

33-годишният красавец, който през 2010 година завоюва състезанието " Най-добър модел на Турция ", се е договорил за главозамайващата сума от два милиона турски лири (68 150 евро) за епизод за присъединяване си в новия сериал " Безмилостен " (Gaddar) на телевизия FOX. 

С това той детронира от първото място най-скъпо платения до момента турски артист Къванч Татлътуг, който прибира по 1,5 милиона турски лири (над 51 хиляди евро) на епизод за фотосите във втория сезон на сериала " Семейство " (Aile).     

В новия сериал " Безмилостен " Улусой ще се въплъти в ролята на " Левент " - юноша, който постъпва в армията, оставяйки обичаната и фамилията си. Завръщайки се, той се оказва изправен пред непредвидени събития, които го трансформират в безсърдечен човек.

Режисьор на продукцията е Синан Йозтюрк, прочут с сполучливи сериали като " Ямата " и " Три куруша " (дребните пари на турската валута, бел.ред.). Сценарият е на Хюрер Ебеоглу, а филмът е осъществен от продуцентска къща " Ай япъм ". Други артисти, участващи в сериала, са Арас Булут Ийнемли, Айтач Ушун и Угур Йълдъран.

Чагатай е добре прочут и в България с функциите си в сериали като " Огледален свят ", " Пътят на Емир ", " Кварталът на богатите ", " Вътрешен човек ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР