Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота

...
Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота
Коментари Харесай

​Брад Пит няма да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка

Актьорът Брад Пит, откакто свърза за известно време живота си с двете екранни партньорки - Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, нямал желание още веднъж да търси звезда за бъдеща любовна връзка, написа уеб сайтът Контактмюзик.

 © фотография: АРХИВ
54-годишният Пит се разгласи през 2016 година, че се развежда с Анджелина Джоли. Той още веднъж е почнал да излиза на срещи, само че този път възнамерявал да не повтаря предходни неточности и да търси сродна душа отвън холивудските среди. Според приятелите на Брад било изключено той още веднъж да се обвърже сантиментално с някоя супер звезда.
 Брад Пит разкри детайлности за живота си след развода Брад Пит разкри детайлности за живота си след развода
Първо изявление на Брад Пит след шумния бракоразвод с Анджелина Джоли през септември предходната година. Пред списание Джи Кю звездата разкри детайлности към...

Понастоящем артистът съсредоточавал грижите върху децата си и те били най-важният му приоритет. А в случай че в миналото решал още веднъж да застане пред олтара, бъдещата му младоженка трябвало да го върне " към естествения фамилен живот " отвън светлините на прожекторите.
 Брад Пит флиртува със Сиена Милър Брад Пит флиртува със Сиена Милър
Актьорът Брад Пит флиртува с колежката си Сиена Милър, заяви Лента. Двамата, които имат съвсем 20 години разлика в годините, са били дружно на вечеря...

Приятелите на Брад напомнят, че той произлиза от нормално семейство, привързано към обичайните полезности. Той е доста непосредствен със своите родители, Джейн и Бил. И брат му и сестра му са задомени и си имат фамилии. Пит ще се стреми по някакъв метод да им замязя. Актьорът си призна неотдавна, че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР