Актьорът Брад Пит отхвърли твърденията, че не е осигурил издръжка

...
Актьорът Брад Пит отхвърли твърденията, че не е осигурил издръжка
Коментари Харесай

Пит: Джоли манипулира медиите. Дадох ѝ над $9 милиона

Актьорът Брад Пит отхвърли изказванията, че не е обезпечил прехрана на децата си, и упрекна брачната половинка си Анджелина Джоли, че се пробва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело.

В новия рунд от взаимните обвинявания сред двете холивудски звезди, известни в миналото като Бранджелина, юристите на Пит обявиха, че той е платил над 1,3 милиона $ за Джоли и децата им след раздялата им през 2016 година В документи, показани пред Върховния съд в Лос Анджелис, юристите твърдят също, че Пит е дал назаем 8 милиона $ на Джоли, с цел да й помогне да купи нов дом.

"Уверенията на Брад са нахален опит да се прикрие истината и да се отвлече вниманието от обстоятелството, че не е извършил напълно задължението си да заплаща прехрана на децата ", обявиха юристи на Джоли, представени от Българска телеграфна агенция.

Според актрисата Пит от година и половина не е отделял задоволително средства за прехрана на децата или ги е изплащал нередовно. Анджелина и Брад са имали неофициална сделка за тази прехрана след раздялата си.

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през месец септември 2016 година. Двойката живя дружно в продължение на 10 години, само че встъпи в брак едвам през месец август 2014 година Пит и Джоли имат шест деца, три от които са осиновени.

Източник: dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР