Актьорът Брад Пит е богат, красив и известен по света

...
Актьорът Брад Пит е богат, красив и известен по света
Коментари Харесай

Богат, красив и с голямо сърце

Актьорът Брад Пит е богат, хубав и прочут по света с функциите си в киното. Той е любим на доста дами, само че си завоюва уважението на всички с обстоятелството, че е добър човек, който обича да оказва помощ на хората. Знаете ли, че Брад Пит е разрешил на собствен възрастен комшия да живее във към този момент бившето му имение в Лос Фелиз до гибелта му на 105-годишна възраст. Това описа актрисата Касандра Питърсън. Именно от нея Пит купува имота от 1,9 акра през 1994 година за 1,7 милиона $.

" Той беше доста, доста благ с този мъж “, споделя Питърсън. " Жената на мъжа беше умряла, а Джон живееше там. Знам, че Брад го остави да живее в имението, без да заплаща нищо, до гибелта му ", споделя тя в изявление за People.

71-годишната актриса споделя, че съглашението зародило, откакто Пит, който живеел по това време в имението дружно с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли и шестте им деца, почнал последователно да изкупува прилежащите парцели. 

Именно в една от прилежащите къщи живеел въпросният възрастен мъж, който артистът оставил да живее в нея без да заплаща наем до края на дните си. Пит бе притежател на това обстойно имение в продължение на 29 години преди да го продаде през март.

Актьорът е потвърдил във времето, че има огромно сърце. По време на пандемиято от COVID-19 той беше видян да раздава кашони с храна на нуждаещи се фамилии в Лос Анджелис. Пит беше оборудван със наложителните защитна маска и ръкавици, до момента в който помагаше на чиновници от локална верига магазини да разтоварят хранителни артикули. Огромна опашка от хора се изви, с цел да може всеки да получи това, от което има потребност. А Брад Пит го осигуряваше с усмивка.

Първоначално огромна част от хората не  схванаха, че се намират в компанията на притежател на " Оскар “. Дългата коса и маската разрешиха на Брад да остане неизвестен, досега, в който той смъкна маската от лицето си и всички го разпознаха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР