Актьорът Азис Ансари най-накрая хвърли светлина върху мистерията зад нуждата

...
Актьорът Азис Ансари най-накрая хвърли светлина върху мистерията зад нуждата
Коментари Харесай

Киану Рийвс си строши коляното

Актьорът Азис Ансари най-сетне хвърли светлина върху мистерията зад потребността на Киану Рийвс от патерици в края на януари. По време на изявлението си на CinemaCon 2024 в Лас Вегас, Ансари издаде, че 59-годишният му сътрудник артист е счупил капачката на коляното си на снимачната площадка на кино лентата " Добър шанс ".

" Около, не знам, 15 дни след началото на фотосите с мен, аз му споделих: " Хей, просто отиди да се освежиш в гримьорната си за 15 минути ". И той се спъна в един килим и извика: " Ааа, коляното ми ", споделя Ансари.

Рийвс и Ансари, който е и сценарист и режисьор на идния филм, извършват основните функции дружно със Сет Роугън и Кеке Палмър.

Ансари сподели, че Рийвс е бил " същински боец " след травмата, като означи, че " той снима всичко, като се изключи някои подиуми, в които трябвало да танцува салса ".

Той означи, че Рийвс е изпълнявал рискови каскади, без да се постанова " да влиза в болница или нещо сходно ".

" Снимал се е във филмите за Джон Уик, във всички филми за Матрицата. В " Скорост " той фактически се опита да скочи от колата в рейса. Не беше дубльор, той го направи ", сподели още Ансари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР