Актьорът Алек Болдуин е искал да приключи снимките на филма

...
Актьорът Алек Болдуин е искал да приключи снимките на филма
Коментари Харесай

Болдуин искал да завърши филма си "Rust" след убийството

Актьорът Алек Болдуин е желал да завърши фотосите на кино лентата " Rust " в седмиците след съдбовната пукотевица на снимачната площадка. При случая почина жена-оператор.

Това сочат документи по делото, представени от Агенция Франс Прес.

По време на стрелбата Болдуин е държал револвер Colt като част от подготовките по нискобюджетния уестърн в Ню Мексико. Инцидентът стана през октомври и при него починаха операторът Халина Хътчинс, а режисьора Джоел Соуза беше ранен.

Филмът беше зарязан на фона на обвинявания за това кой е отговорен за нещастието.

Арбитражна молба към делото в Лос Анджелис сочи, че Болдуин се е опитал да възкреси закъсалия план.

„ Болдуин постави неимоверни старания да се свърже с актьорския състав на „ Rust " с вярата да получи тяхната поддръжка, с цел да приключи кино лентата ", се споделя в документа на юриста на Болдуин.

„ Той го направи както с желанието да уважи наследството на Халина, като приключи последната й работа, по този начин и да компенсира Хътчинс и сина му от облагите от кино лентата. В взаимозависимост от триумфа на „ Rust " след неговото довеждане докрай и лъчение, това можеше да се равнява на милиони долари ", счита юристът на артиста.

След стрелбата бяха заведени редица правосъдни каузи, в това число от брачна половинка на Хътчинс, в които той изиска " основни " компенсации от Болдуин и другите продуценти.

През декември Болдуин сподели пред ABC, че не се усеща отговорен за гибелта на Хътчинс, тъй като е мислел, че оръжието е безвредно. „ Чувствам, че някой е виновен за случилото се и не мога да кажа кой е. Но знам, че не съм аз ", сподели Болдуин.

Властите в щата Ню Мексико проверяват по какъв начин бойните боеприпаси са могли да попаднат на снимачната площадка.

Източник:БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР