Актуални разработки на модерни полимерни материали и технологии, намерили отзвук

...
Актуални разработки на модерни полимерни материали и технологии, намерили отзвук
Коментари Харесай

Разработки на модерни полимерни материали ще представи Институтът по полимери към БАН

Актуални разработки на съвременни полимерни материали и технологии, намерили отзив в международната просвета и с предстоящ резултат върху значими за обществото проблеми, ще показа Институтът по полимери към Българска академия на науките.

Представянето e в границите на самодейността "БАН показва своите институти " и е на следващия ден от 10.00 часа в Големия салон на Българска академия на науките, заяви пресцентърът на Академията.

Практическите демонстрации ще стартират в 11.00 часа в Института по полимери, на ул. "Акад. Георги Бончев ", в блок 103.
На наличен за необятната публика език с къси презентации ще бъдат показани разнообразни приложения на полимерите в модерната медицина и фармация, в биотехнологиите и различните източници на сила, както и нови подходи за приемането на нови материали от възобновими и неконвенционални източници.

Учените ще показват опциите на съвременни и неповторими апарати, купени със средства от сполучливо изпълнени инфраструктурни планове с европейско финансиране както за фундаментални проучвания, по този начин и за на практика цели като идентифициране, охарактеризиране и софтуерен надзор на полимери, полимерни материали и композити.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР