Актуални работещи решения за управление на бизнес процесите и тенденции

...
Актуални работещи решения за управление на бизнес процесите и тенденции
Коментари Харесай

Конференцията .digicompLead ще представи софтуерни решения за цялостно дигитално управление на бизнеса


Актуални работещи решения за ръководство на бизнес процесите и трендове в региона на бизнес софтуера, ще бъдат показани на конференцията.digicompLead на 23 октомври в гр. София, Бизнес център Capital Fort. Участие ще вземат специалисти от водещи интернационалните софтуерни компании и ръководители, осмелили се да извървят пътя към цифровизация на своя бизнес.

.digicompLead - „ Дигитализирай, конкурирай се, води “, е ново събитие, което се чака да притегли представители на локални и районни организации, изправени пред ежедневните провокации за оптимално и дейно ръководство на бизнес процесите. Българската IT компания Balkan Services инициира събитието за да подкрепи стабилността и растежа на компаниите, както и да даде началона пътя им към цифрова промяна и следваща агресия.

Програмата на.digicompLead ще показа действителни бизнес проблеми от практиката на български и интернационалните компании, които се преодоляват благодарение на стандартизирани бизнес приложения. Посетителите ще почерпят от опита на представителите на най-голямото, известно и употребявано облачно решение за ръководство на бизнеса в света - NetSuite; едно от най-динамично разрастващите се решения за финансови доклади, финансова консолидация, обмисляне и бюджетиране - LucaNet; новаторското решение за ръководство на бизнес процеси и документооборот на Sirma Solutions - Sirma Enterprise Platform; водачът в докладите на Гартнър (Gartner) за Business Intelligence решения - Qlik; най-всеобхватният набор от офис принадлежности - Microsoft Office 365; мощният районен ERP инструмент - SoftOne.

Сред лекторите на конференцията са Дейвид Търнър - Главен маркетинг шеф за EMEA на Oracle NetSuite, Радослав Вангелов – Мениджър бизнес развиване в Balkan Services, Тео Гранис – Водещ продуктов експерт в SoftOne Technologies, Христо Урумов - Собственик и шеф на STAMH, Александър Савов - Финансов шеф на EuroIns InsuranceGroup и други. Всеки от тях има дълготраен опит и необятен взор върху ръководството на бизнес процеси посредством технологии.

Посетителите на.digicompLead ще имат опцията да осъществят професионални контакти, да се срещнат с положителни практики и да задават своите въпроси към представители на водещи компании за бизнес програмен продукт.

Повече информация за програмата, лекторите и опциите за присъединяване, можете да намерите на www.digicomplead.com.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Balkan Services е консултантска компания, която предлага услуги и софтуерни решения за изцяло ръководство на бизнес процесите в една организация с фокус върху внедряването на ERP, CRM и BI системи.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР