Актуалната риалити звезда Пеньо Ганевски, по-известен като Гатьо, е напът

...
Актуалната риалити звезда Пеньо Ганевски, по-известен като Гатьо, е напът
Коментари Харесай

Стана ясна причината, поради която Гатьо отказал да бъде охранител на Алексей Петров

Актуалната риалити звезда Пеньо Ганевски, по-известен като Гатьо, е напът да стане водещ в Нова тв, откакто огромна част от феновете наддадоха писък след отстраняването му от „ Игри на волята “ и даже направиха петиция с настояването да бъде върнат още веднъж на екран.

 

И защото това няма по какъв начин да стане, поради обстоятелството, че фотосите по предаването от дълго време са завършили, то има възможност Нова тв да се реваншира на феновете като го направи лице на някой от онлайн плановете, свързани с предаването.

 

„ Игрите “ пуснаха клип в формалната си страница, в който Гатьо споделя: „ Пичове, липсвам ви, по тази причина ме върнаха “. По този метод той се обръща към почитателите си. След това Гатьо бърза да изясни какво следва да се случи в предаването като в същото време прави къси прогнози и мнения за изхода от играта.

 

От кухнята на медията издават, че от продукцията обмислят метод, по който да удовлетворят най-адекватно настояването на феновете, с цел да не ги разочароват. Факт е, че някогашният командос не може да води лично предаване, защото няма нито нужното обучение за това, нито пък опит. За сметка на това пък би могъл да записва занимателни клипове към протичащото се в „ Игрите “.

 

Над 15 000 гледания и над 7 000 лайкове в границите на по-малко от 24 часа събра първият клип на Гатьо в Инстаграм. Несъмнено, в случай че записите и отсега нататък се радват на такава известност, риалити героят ще бъде поканен да продължи да ги прави най-малко до края на предаването. Не се изключва и опцията да му предложат място в идващия сезон.

 

Не може обаче да се отхвърли, че с изключение на множеството почитатели, Гатьо отнесе и сериозна рецензия поради простоватите си обноски и жанр на изложение, както и поради консервативните убеждения, които показва без терзания.

 

 

Очевидно преобладаващата част от аудиторията вижда в това резултат, а не недостатък и Гатьо им е повече от занимателен. Зрителите даже го дефинират като пресен и забавен и по тази причина упорстват да му дадат да води лична графа. 

 

Иначе в действителния живот от десетилетие и половина Пеньо Ганевски работи като охранител. Към днешна дата охранява пловдивски предприемач, чието име пази в загадка. Според злите езици мачото се е грижил известно време и за сигурността на Алексей Петров, който бе разстрелян неотдавна като куче.

 

За никого не е загадка, че през последните години Трактора понижи доста разноските за гардове и разкара експертите, които несъмнено са скъпо платени. За сметка на това се заобиколи със селянчета от родния му край, което му коства и живота. До преди 2 години Гатьо работел за него, само че напуснал заради пословичната му свидливост. След това работил за малко и при Златко Баретата. Макар да бил удовлетворен от заплащането и отношението към него, напуснал, с цел да се откри при фамилията си в Пловдив, където почнал работа при локален предприемач.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР