Актуалната плеймейтка Деси Фотосесията пожъна пореден успех на международната сцена.

...
Актуалната плеймейтка Деси Фотосесията пожъна пореден успех на международната сцена.
Коментари Харесай

Деси Фотосесията нагази в световния Плеймейт

Актуалната плеймейтка Деси Фотосесията пожъна следващ триумф на интернационалната сцена. Изкусителката получи покана да бъде част от конкурс на "Плейбой " във Филипините, чийто край се състоя тази седмица.

Поканата е пристигнала от една от претендентките – Janine Rivere, която е инстаграм бръмчалка и е едно от най-популярните девойки във филипинските обществени мрежи. Двете размениха любезности и демонстрираха непосредственост в Инстаграм, където взаимно се хвалиха на стори.

Филипинката даже дефинира Деси като "своя плейбой сестра ". Заради фамилни задължения, за които силиконката към този момент приказва в медийното пространство, не можа да участва на задграничния конгрес, само че е дала обещание да се реваншира с аудиенция следващата година.

Преди няколко месеца Деси Фотосесията се присмя обществено на тазгодишните участнички в състезанието "Плеймейт на годината ", който завърши, само че никой не разбра по този начин или другояче какво се е случило с него. "Не считам да се занимавам с български "звезди " повече, моето място е стилният подиум, само че не у нас ", акцентира бръмчалката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР