Актуалната носителка на титлата Мис Силикон Жасмина Стоичкова се подложи

...
Актуалната носителка на титлата Мис Силикон Жасмина Стоичкова се подложи
Коментари Харесай

Актуалната носителка на титлата “Мис Силикон“ си операция на носа

Актуалната носителка на купата " Мис Силикон " Жасмина Стоичкова се подложи на интервенция на носа. Силиконката показа с аудиторията си в обществените мрежи няколко клипа от престоя си в Турция. Една от последните фотоси на миньончето е от болничното легло с лонгета на носа, отоци и синки под очите. Въпреки всичко брюнетката наподобява сносно, имайки поради, че сходна интервенция е обвързвана със съществени счупвания на костта. Интервенцията е втора за миската и както се схваща от профила й в обществените мрежи, е направена преди дни в първокласна клиника в Истанбул.

До момента Жасмина можеше да се похвали, че е една от минимум напомпаните носителки на купата " Мис Силикон ". За разлика от други тя има единствено две корекции - една на гърдите и на връхчето на носа. Жаси залага на естествената визия и пропорционалните форми и завоюва купата единствено с 370 кубика в гърдите. Според източници на " Телеграф " ринопластиката е дело на лекар Якуб Авсар - експерта, който преди години поправя нослето на Преслава.

Копие Припомняме, че Преслава отнесе много рецензии след интервенцията, която промени освен формата на носа й, само че и цялата й визия. Феновете даже я нападнаха, че е изгубила самоличността си и е станала копие на колежката си Галена. Други пък я оприличиха на Майкъл Джексън. В своя отбрана фолкзвездата показа, че корекцията се е наложила най-много по здравословни аргументи. Дали това ще се случи с Жасмина Стоичкова следва да разберем. Според експерти даже една година след ринопластика обонятелният орган може да продължи да трансформира формата си до цялостното възобновяване, написа " Телеграф ".

Колаж: Телеграф
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР