Актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова е била

...
Актуалната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова е била
Коментари Харесай

Задържаха Мис Плеймейт за наркотици

Актуалната носителка на купата "Мис Плеймейт " Нора Недкова е била арестувана на летище в Панама поради подозрения, че придвижва опиати. Драматичната история на хиляди километри от България удостовери самата изкусителка, написа в. "България през днешния ден ".

Сексбомбата, която посрещна 2018 година с екзотична екскурзия до Панама, Карибите и Колумбия, е била подложена на щателна инспекция от органите на реда. Нора умерено си стояла на опашка на аеропорта, когато внезапно до нея се доближили униформени и я помолили да ги придружи. Нора била отведена в стая за разпит, а целият й куфар - тарашен до основи. Ченгетата проверявали за двойно дъно и усърдно оглеждали облеклата и аксесоарите й.

Случката се разиграла на връщане към България, когато плеймейтката трябвало да хване полета от Панама към Париж, където да се прекачи за българската столица. "В първия миг не можех да отвръщам, тъй като нямах визия какво се случва. След началния потрес започнах доста да се тормозя, че може да се случи нещо ужасно. Само като си напомня случката, и краката ми се разтреперват ", показа Нора. След разпит, траял повече от час, служителите на реда се уверили, че българката не носи нищо нелегално, и я пуснали да се качи на самолета. "Изпитах голямо облекчение, когато ме освободиха. Дълго време по-късно премислях какво ми се е случило. Никога не съм употребила опиати, не зная за какво ме заподозряха. Дори не ми е минавала мисъл да имам някакъв допир с опиати. Възможно е инспекцията да е била на инцидентен принцип и по този начин да са избрали мен. Знам единствено, че не желая още веднъж да ми се случва нещо сходно, и то в непозната страна ", добави с облекчение "Мис Плеймейт ".

Проблемите за нея не завършили с освобождението й от ченгетата. След като кацнала във френската столица, хубавицата схванала, че след полицейския тараш куфарът й не е качен в самолета. В багажа си Недкова имала чисто нови рокли, ключове за жилището си, както и доста скъпи бижута.

След като пристигнала в София, плеймейтката била към момента в потрес от претърпяното, само че побързала да звънне на самолетната компания, с която пътувала, с цел да види какво се случва с багажа й, който до този миг към момента не е й е върнат.

Източник; Novini.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР