Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова и разминалата се на косъм

...
Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова и разминалата се на косъм
Коментари Харесай

Нора Недкова и Анна-Мария Чернева впечатлиха експерти на Webit

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова и разминалата се на косъм с купата хубавица - Анна-Мария Чернева, провокираха възторг на афтър празненството на Webit.

Сексапилните модели, които са и първи приятелки, подвигнаха тостове на интернационалния цифров конгрес, а специалисти в технологиите на международно равнище се редиха на опашки да си щракнат селфи с тях.

Чернева, която по-паметлвите фенове помнят от присъединяване ѝ в риалити сериала София – денонощно, беше съпроводена от половинката си – Христо Сираков. Ицо Стоте манекенки, както е по-полулярен в светските среди предприемачът, имаше шанса да вечеря с Грегъри Дорсел.

Дорсел е притежател на няколко еротични канала, а през месец май закупи правата и върху Playboy TV Europe, написа Монитор. Визитата му у нас е подбудена както от форума Webit, по този начин и от диалози за бъдещи планове с Playboy България.

Партито Webit by Night почетоха и други родни звезди, измежду които Мис България 1995 година Жени Калканджиева, пиар специалистът Ива Екимова и журналистът Георги Милков.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР