Актуализирането на бюджета и подкрепа за правителство на малцинството са

...
Актуализирането на бюджета и подкрепа за правителство на малцинството са
Коментари Харесай

Петков ще разговаря всеки ден с депутатите, готови да служат на държавата

Актуализирането на бюджета и поддръжка за държавно управление на малцинството са задачата на срещите на министър-председателя Кирил Петков с народни представители от българския парламент. Това разгласи министър председателят в особено видео послание.

Петков съобщи намерено желанието си и през идващите дни да продължи да води очевидно и честно диалози с депутати, запознавайки ги в елементи с тежката обстановка в страната. Премиерът заявява още подготвеност за избори, в случай че такава е същинската воля на българския гласоподавател. Не ни е боязън от избори, безапелационен е Петков. Министър-председателят Кирил Петков, обаче, се концентрира върху разговора в полза на българските жители.

В своето послание министър председателят дава извънредно съществени причини в поддръжка на актуализацията на бюджета, в който са заложени редица обществени заплащания, както и данъчни облекчени за фамилиите с деца. Министър-председателят изрази опасенията си, че в случай че не бъде осъществена актуализацията, пенсионери ще останат под прага на бедността поради инфлацията, а за бизнеса няма да има помощи за ток.

Премиерът Кирил Петков подчертава също върху основни законопроекти и действия, които изискват непрекъснатата работа на Народното събрание и на държавното управление. Министър-председателят съобщи, че до края на годината следва да бъдат признати редица закони, без които средствата по Плана за възобновяване и резистентност не могат да дойдат. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР