Акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе

...
Акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе
Коментари Харесай

Акция по репатриране на стари автомобили разчисти улиците в „Северен“

Акция по репатриране на излезли от приложимост МПС-та се организира на територията на регион „ Северен”. Вдигнати са 11 остарели автомобила.

Изоставените МПС-та са отстранени от следните адреси: бул. „ България “, бул. „ Васил Априлов”, ул. „ Барикадите”, както и такива, намиращи се в междублокови пространства и тревни площи.

От районната администрация напомнят, че съгласно Наредбата за ръководство на отпадъците се облепят коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и ситуирани на общински терен. За да не бъдат вдигнати старите коли, притежателите имат 3-месечен период, в който следва да приведат колите в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании.

Опитът от последната година сподели, че множеството притежатели отстраняват изоставените си коли непринудено и освобождават общинския терен.

Сигнали за съществуването на изоставени коли в регион „ Северен “ могат да бъдат подавани на тел. 032 / 901 165 и на моб. тел. 0876 / 92 36 36.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР