Акция по разчистване на излезли от употреба моторно-превозни средства от

...
Акция по разчистване на излезли от употреба моторно-превозни средства от
Коментари Харесай

Вдигат стари автомобили, излезли от движение, във Варна


Акция по почистване на излезли от приложимост моторно-превозни средства от улици и паркинги стартира във Варна, съобщи кореспондентът на БГНЕС в морската столица.

Екоинспектори ще маркират старите коли със специфични стикери. Мярката важи за моторни транспортни средства, които не са в придвижване, със остарели регистрационни номера или не са минали механически обзор през последните 2 години. Собствениците им ще би трябвало да ги реалокират в парцели, които са частна благосъстоятелност, или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирана компания.В противоположен случай, излезлите от приложимост коли ще бъдат наложително премествани с техническо средство вид "паяк" на паркинга в южната промишлена зона под Аспаруховия мост. Там ще могат да останат в период до три месеца. През този интервал притежателите им ще могат да ги приберат откакто платят такса за репатриране и отговорно бранене. Ако колите не бъдат потърсени, ще бъдат излъчени за разкомплектоване на лицензиран оператор.

От 2014 година досега чиновниците от звеното за "Репатриране на излезли от приложимост моторни транспортни средства" към общинското дружество са изготвили констативни протоколи за 1148 остарели коли, 131 са репатрирани на общинския паркинг. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР